Εκδρομή στο Πήλιο με τον Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή 21 Ιουνίου, την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων οργανώνει μονοήμερη εκδρομή στις Μηλιές Πηλίου. Η εκδρομή περιλαμ Την Κυριακή 21 Ιουνίου, την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων οργανώνει μονοήμερη εκδρομή στις Μηλιές Πηλίου. Η εκδρομή περιλαμ Rating: 0

Εκδρομή στο Πήλιο με τον Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

treno
Την Κυριακή 21 Ιουνίου, την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων οργανώνει μονοήμερη εκδρομή στις Μηλιές Πηλίου.
Η εκδρομή περιλαμβάνει το γνωστό και φημισμένο σιδηροδρομικό ταξίδι με το τρενάκι του Ντε Κύρικο στην διαδρομή Άνω Λεχώνια-Μηλιές.
Η σιδηροδρομική αυτή γραμμή που σκαρφαλώνει στις καταπράσινες πλαγιές του Πηλίου με θέα τον Παγασητικό κόλπο, κατασκευάστηκε στο χρονικό διάστημα 1896 έως 1903 με πλάτος γραμμών μόλις 60 εκατοστά και είναι μοναδική στη χώρα μας.
Το μεσημέρι της Κυριακής θα το περάσουμε στη γραφική πλατεία των Μηλεών, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την Βιβλιοθήκη, την ιστορική εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και την μεγάλη μεταλλική γέφυρα του Ντε Κίρικο, ενώ το απόγευμα θα πάμε για μπάνιο στα Καλά Νερά.
Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή