Εκδρομή του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου θα γίνει η εκδρομή του συλλόγου μας στα Άνω και Κάτω Πορόια Σερρών καθώς και σε όλη την γύρω περιοχή, με εξαιρετικό σιδηρο Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου θα γίνει η εκδρομή του συλλόγου μας στα Άνω και Κάτω Πορόια Σερρών καθώς και σε όλη την γύρω περιοχή, με εξαιρετικό σιδηρο Rating: 0

Εκδρομή του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

Εκδρομή του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου θα γίνει η εκδρομή του συλλόγου μας στα Άνω και Κάτω Πορόια Σερρών καθώς και σε όλη την γύρω περιοχή, με εξαιρετικό σιδηροδρομικό, ιστορικό, οικολογικό και οινολογικό ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Σάββατο 26/11.

Αναχώρηση στις 7.00 το πρωί οδικώς για τα Κάτω Πορόια όπου θα φθάσουμε περίπου στις 12.00 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει επίσκεψη για μεσημεριανό και βόλτα στα γραφικά Άνω Πορόια. Το απόγευμα θα μεταβούμε σιδηροδρομικά από τον σταθμό της Ροδόπολης στην πόλη των Σερρών όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε μέχρι τις 20.30 περίπου, ενώ στη συνέχεια θα μεταβούμε για να δειπνήσουμε στον μεθοριακό σιδηροδρομικό σταθμό της Βυρώνειας όπου το 1913 υπογράφηκε η ανακωχή με την Βουλγαρία μετά τον Ελληνοβουλγαρικό πόλεμο.

Κυριακή 27/11.

Θαγίνει πρωινή περιήγηση στη λίμνη Κερκίνης ενώ  στη συνέχεια θα ταξιδέψουμε με το τρένο για την πόλη του Κιλκίς. Αφού περάσουμε το μεσημέρι στο Κιλκίς θα επισκεφθούμε στη συνέχεια την Γουμένισσα με τα ξακουστά της οινοποιεία.

Αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στα Τρίκαλα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6979553692 (Βασίλης Τριανταφύλλου).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή