"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Εκεί θα φανεί η “μαγκιά” μας… – του Ηλία Καραμάνου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τις δυνατότητές μας τις ξέρουμε όπως επίσης γνωρίζουμε και τα όριά μας. Το να υποσχεθούμε ένα πρότυπο Δήμο αγγίζει τα όρια της ουτοπίας.
Όμως μπορούμε να δεσμευτούμε για:
Ένα Δήμο σύγχρονο, απλό, λειτουργικό, καθαρό, ηλεκτροφωτισμενο, παραγωγικό, καινοτόμο, ανταποδοτικό προς τους δημότες του.
Ένα Δήμο νοικοκυρεμενο χωρίς χρέη και “μαύρες τρύπες”.
Ένα Δήμο χωρίς λάσπες και θωρακισμένο με την απαραίτητη αντιπλημμυρική προστασία.
Ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο δίπλα στο δημότη που να σέβεται την καθημερινότητά του και να τιμάει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο λαός στηρίζοντας τον.
Ένα Δήμο που να τον διέπει η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η ταχύτητα, η λογοδοσία….
Έναν Δήμο που να μην ζει με το φόβο ό,τι από στιγμή σε στιγμή η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα και θα μείνει χωρίς νερό, λόγω του υπέρογκου χρέους της ΔΕΥΑΦ…
Ένα Δήμο που να είναι μπροστάρης στο πολιτιστικό και αθλητικό γίγνεσθαι της περιοχής και να βρίσκεται στο πλευρό των φορέων πολιτισμού και αθλητισμού.
Ένα Δήμο με καθαρά, ζεστά και ανθρώπινα σχολεία.
Ο καθένας ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας Δήμος. Δεν περιμένουμε να λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας, αλλά μπορεί να λειτουργήσει προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου… (Τα διμηνα δεν είναι θέσεις εργασίας, αλλά η τελευταία δημοτική αρχή τα χρησιμοποίησε ως “μέσο – εργαλείο” για να συμπληρώσει εκβιαστικα τον συνδυασμό της).
Θέλουμε το δήμο να λειτουργεί στα πλαίσια της δικαιοσύνης και της ισονομιας. Να γίνεται ο κύκλος των αναθέσεων σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής και όχι μόνο στον ίδιο ή στους ίδιους.
Απλά καθημερινά πράγματα υποσχόμαστε. Τα μεγάλα και τα σύνθετα είναι στην διακριτική ευχέρεια της περιφέρειας και της κεντρικής εξουσίας.
Και εκεί θα φανεί η “μαγκιά” μας… Από το πόσο μπορούμε να διεκδικήσουμε είτε από την περιφέρεια είτε από την κυβέρνηση… Και περισσότερο από όλα να διεκδικήσουμε ευρωπαϊκά προγράμματα.
Στηρίξτε την πρότασή μας, στηρίξτε την προσπάθειά μας, στηρίξτε την ελπίδα της ανανέωσης και της αλλαγής. Στηρίξτε το Νέο Ξεκίνημα.
«ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ».
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ လ VEO ξEKINHMA ΓΙΑ TON ΔHMO ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ με τον Υποψ. Δήμαρχο Φαρκαδόνας Μιχάλη Μπαγιώτη"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης