Εκθεση Τρικαλινών ζωγράφων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσια της 2ης Γιορτής Μανιταριού που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών στην Καλαμπάκα στις 26, 27 & 28 Αυγούστου Στο πλαίσια της 2ης Γιορτής Μανιταριού που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών στην Καλαμπάκα στις 26, 27 & 28 Αυγούστου Rating: 0

Εκθεση Τρικαλινών ζωγράφων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

Εκθεση Τρικαλινών ζωγράφων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

Στο πλαίσια της 2ης Γιορτής Μανιταριού που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών στην Καλαμπάκα στις 26, 27 & 28 Αυγούστου, Τρικαλινοί ζωγράφοι εκθέτουν τα έργα τους στην αίθουσα “Ασπροπάρης” του Μουσείου.

Πάγια αντίληψη του Μουσείου αποτελεί η στήριξη του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού, αφού αποτελεί βαθιά του πίστη ότι η σύνδεση της καλλιτεχνικής δραστηριότητας με το Μουσείο είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη.

Η έκθεση, η οποία άνοιξε την 1η Αυγούστου, θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου, δηλαδή 10:00-20:00.

Έτσι στη διάρκεια της Γιορτής Μανιταριού θα υπάρχουν σε λειτουργία τρεις εκθέσεις: Η προαναφερόμενη, η έκθεση γλυπτικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, καθώς και η έκθεση προϊόντων μεταποίησης Αγροτικών Γυναικείων Συνεταιρισμών.

Εκθεση Τρικαλινών ζωγράφων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή