Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο στην Καλαμπάκα προωθεί το Επιμελητήριο Reviewed by Momizat on . Μια ακόμη σοβαρή κίνηση για τον νομό μας αποτελεί η πρόθεση του Επιμελητηρίου Τρικάλων να δημιουργήσει  Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο στην περιοχή της Καλαμπάκα Μια ακόμη σοβαρή κίνηση για τον νομό μας αποτελεί η πρόθεση του Επιμελητηρίου Τρικάλων να δημιουργήσει  Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο στην περιοχή της Καλαμπάκα Rating: 0

Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο στην Καλαμπάκα προωθεί το Επιμελητήριο

Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο στην Καλαμπάκα προωθεί το Επιμελητήριο

Μια ακόμη σοβαρή κίνηση για τον νομό μας αποτελεί η πρόθεση του Επιμελητηρίου Τρικάλων να δημιουργήσει  Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο στην περιοχή της Καλαμπάκας.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου την περασμένη Τρίτη αποφασίστηκε ομόφωνα να δοθεί προτεραιότητα στο συγκεκριμένο θέμα, μετά από πρόταση του Προέδρου Βασίλη Γιαγιάκου.

Ο κ. Γιαγιάκος ανέφερε ότι το Επιμελητήριο έχει προχωρήσει στο σχεδιασμό του, αλλά και στις επαφές του με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

Ο χώρος που χρειάζεται για τη μεγάλη αυτή επένδυση είναι περίπου 30 στρέμματα, έτσι ώστε να υπάρχει η προοπτική επέκτασης της αρχικής κατασκευής.

Ο κ. Μιχαλάκης θα αναλάβει να προωθήσει το έργο στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με σκοπό να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να δρομολογηθεί η δημιουργία ενός Κέντρου που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη χώρα μας στον τομέα της φιλοξενίας διεθνών εκθέσεων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας