Εκκληση για βοήθεια στα Στουρναρέικα Reviewed by Momizat on . Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν Άνθρωποι; Μετά το τραγικό συμβάν χθες το βράδυ στα Στουρναρέϊκα, όταν μια φτωχή οικογένεια έχασε όλο το βιος της από πυρκαγιά, η άμε Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν Άνθρωποι; Μετά το τραγικό συμβάν χθες το βράδυ στα Στουρναρέϊκα, όταν μια φτωχή οικογένεια έχασε όλο το βιος της από πυρκαγιά, η άμε Rating: 0

Εκκληση για βοήθεια στα Στουρναρέικα

Εκκληση για βοήθεια στα Στουρναρέικα

Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν Άνθρωποι; Μετά το τραγικό συμβάν χθες το βράδυ στα Στουρναρέϊκα, όταν μια φτωχή οικογένεια έχασε όλο το βιος της από πυρκαγιά, η άμεση ανταπόκριση του Δημάρχου Πύλης, μας γέμισε αισιοδοξία. Το σπίτι μιας οικογένειας αλλά και το καφενεδάκι με το οποίο ο πατέρας συντηρούσε την οικογένεια του, τυλίχτηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω μόνο οι στάχτες για να θυμίζουν πως κάποτε εκεί υπήρχε ζωή. Η οικογένεια έχασε όλα της τα υπάρχοντα αλλά και το μέσο του βιοπορισμού της. Έντρομα τα παιδιά έκλαιγαν γιατί έχαναν το χώρο τους, τα πράγματά τους και κυρίως τα βιβλία τους. Ο δήμαρχος Πύλης δεσμεύτηκε για άμεση οικονομική βοήθεια από την πλευρά του Δήμου, ενώ θα ζητήσει, όπως δεσμεύτηκε, και από τους εργολάβους που κατασκευάζουν δημοτικά έργα να συνδράμουν για την ανακατασκευή του σπιτιού και του καταστήματος της πυρόπληκτης οικογένειας. Μέσω της trikkipress.gr κάνουμε έκκληση σε όποιον συμπολίτη μας μπορεί να βοηθήσει! Το μόνο που μας απέμεινε είναι λίγη ανθρωπιά!

Σχόλια (1)

 • Αθανάσιος Καλτσής

  Το ”συγχαρητήρια” είναι πολύ λίγο, για τέτοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες γεμάτες ανθρωπιά και ειλικρινές ενδιαφέρον.
  Ο κ. Δήμαρχος πράγματι μας γέμισε όλους αισιοδοξία και ελπίδα, μετά από μια τόσο στενάχωρη και δύσκολη βραδιά.
  Και δεν μιλώ μόνο για τους άμεσα ”εμπλεκόμενους” (τις δύο δηλαδή οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους από τη μια στιγμή στην άλλη) και τους συγγενείς, γείτονες και συγχωριανούς, αλλά πραγματικά ΟΛΟΥΣ όσους θέλουν ακόμη να λέγονται άνθρωποι, θέλουν να λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ !!
  Ας μη μείνουμε όμως μόνο στα λόγια. Ας βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας μας, για να μπορέσουν να γιορτάσουν οι δύο οικογένειες, τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται, έχοντας ελπίδα στην καρδιά τους και αισιοδοξία για το μέλλον τους.
  Η αλληλοβοήθεια και η υποστήριξη στο συνάνθρωπο στα δύσκολα, είναι ίσως το τελευταίο οχυρό μας….
  Η (όποια) βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε όλοι μας ,είναι σε κάθε περίπτωση αναγκαία και μπορεί να αποτελέσει βάλσαμο ,ειδικά για την ευαίσθητη ψυχή των δύο ανήλικων κοριτσιών της μιας από τις οικογένειες, που είδαν τον κόσμο τους (παραλίγο ακόμη και την ίδια τη ζωή τους) να γκρεμίζεται μέσα σε μερικά λεπτά.
  Πάνω από όλα η ανάγκη για συντονισμό και σωστή οργάνωση των εθελοντών, αλλά και των όποιων προσφορών είναι το κυριότερο αυτή τη στιγμή.
  Ας απευθυνθούμε λοιπόν όλοι μας στο Δήμο Πύλης, για τη σωστή ενημέρωση και για τις δράσεις στις οποίες μπορούμε να συνδράμουμε.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή