Εκκληση Σακκά για γιατρούς στο ΙΚΑ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Έκκληση γίνεται από τον πρόεδρο των γιατρών του ΙΚΑ Τρικάλων, Νίκο Σακκά, να ανανεωθούν οι συμβάσεις των γιατρών, καθώς δεν υπάρχει παιδίατρος , ακτινολόγος , ψ Έκκληση γίνεται από τον πρόεδρο των γιατρών του ΙΚΑ Τρικάλων, Νίκο Σακκά, να ανανεωθούν οι συμβάσεις των γιατρών, καθώς δεν υπάρχει παιδίατρος , ακτινολόγος , ψ Rating: 0

Εκκληση Σακκά για γιατρούς στο ΙΚΑ Τρικάλων

Εκκληση Σακκά για γιατρούς στο ΙΚΑ Τρικάλων

Έκκληση γίνεται από τον πρόεδρο των γιατρών του ΙΚΑ Τρικάλων, Νίκο Σακκά, να ανανεωθούν οι συμβάσεις των γιατρών, καθώς δεν υπάρχει παιδίατρος , ακτινολόγος , ψυχίατρος και μια σειρά με άλλες ειδικότητες.
«Είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ασθενών και των ασφαλισμένων υπό τις παρούσες συνθήκες» λέει ο Νίκος Σακκάς ο οποίος ζητά να ενεργήσει άμεσα η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, ώστε να καλυφθούν τα κενά.
«Δεν μπορεί να γίνονται περικοπές σε τέτοιους τομείς, δεν μπορούμε να παίζουμε με τις ζωές των ανθρώπων»!
Και ενώ η πλειοψηφία των Ελλήνων διώκεται για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία που αδυνατεί να πληρώσει, και ενώ αγωνιούν για το δικαίωμά τους στη ζωή, και ενώ τους επιβάλλεται να πληρώσουν είσοδο για την εισαγωγή τους σε δημόσιο Νοσοκομείο (άκουσον – άκουσον), τα Νοσοκομεία και οι δομές υγείας δεν είναι στελεχωμένα με το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό και η ζωή των ανθρώπων απειλείται!
Κατά τ’ άλλα, πανηγυρίζουμε τα πλεονάσματα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή