Εκκωφαντική αδράνεια στο νομό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Τελευταία ευκαιρία για την ανάνηψη της Εθνικής οικονομίας και κατ` επέκταση την ανάπτυξη του νομού Τρικάλων αποτελεί το Ταμείο Ανάκαμψης(32 δις ευρώ). Παρ` όλα Τελευταία ευκαιρία για την ανάνηψη της Εθνικής οικονομίας και κατ` επέκταση την ανάπτυξη του νομού Τρικάλων αποτελεί το Ταμείο Ανάκαμψης(32 δις ευρώ). Παρ` όλα Rating: 0

Εκκωφαντική αδράνεια στο νομό Τρικάλων

Εκκωφαντική αδράνεια στο νομό Τρικάλων

Τελευταία ευκαιρία για την ανάνηψη της Εθνικής οικονομίας και κατ` επέκταση την ανάπτυξη του νομού Τρικάλων αποτελεί το Ταμείο Ανάκαμψης(32 δις ευρώ).

Παρ` όλα αυτά ουδεμία προσπάθεια έγινε από τους τοπικούς φορείς για το συντονισμό και την ιεράρχηση προτεραιοτήτων, εν όψει διεκδίκησης έργων και παρεμβάσεων από τη κεντρική εξουσία όπως έπραξαν με ομολογουμένως αρκετή επιτυχία άλλες περιοχές της χώρας.

Κι όλα αυτά την ώρα που η συγκυρία για τα Τρίκαλα είναι ευνοϊκή, αφού διαθέτουν ένα κορυφαίο υπουργό στη κυβέρνηση(Κ. Σκρέκα) και έναν πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε(Δ. Παπαστεργίου).

Ευελπιστώ μέχρι τέλους ότι δεν θα επιβεβαιωθεί ο μεγάλος Αλπέρ Καμύ που μισό αιώνα πρίν είχε γράψει : “Η αδράνεια είναι μοιραία μόνο για τις μετριότητες”.

Κώστας Κουτσονάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή