Εκλέχτηκαν δυο Τρικαλινοί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών Reviewed by Momizat on . Την επανεκλογή του στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών πέτυχε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Δημήτρης Ιωάννου. Ο κ. Ιωάννου ήταν Την επανεκλογή του στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών πέτυχε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Δημήτρης Ιωάννου. Ο κ. Ιωάννου ήταν Rating: 0

Εκλέχτηκαν δυο Τρικαλινοί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών

Εκλέχτηκαν δυο Τρικαλινοί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών

Την επανεκλογή του στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών πέτυχε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Δημήτρης Ιωάννου. Ο κ. Ιωάννου ήταν Ταμίας του απερχόμενου Δ.Σ. και η δουλειά και η προσφορά του αναγνωρίστηκε από το σύνολο των συναδέλφων του. Σε δήλωσή του σημειώνει ότι «είναι τιμή για μένα το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά με εμπιστεύονται οι συνάδελφοί μου. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση. Έχουμε πολλά ανοιχτά θέματα μπροστά μας και μας περιμένει πολύ δουλειά».

Εκτός από τον κ. Ιωάννου στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκλέχτηκε και ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Μιχάλης Σακελλαρίου, ενώ ο Τρικαλινός κ .Γιώργος Καρράς  εκλέχτηκε στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή