Εκλεισαν οι δημοτικές τουαλέτες της Καλαμπάκας – Reviewed by Momizat on . Το πρόβλημα με τις Δημοτικές τουαλέτες στην Καλαμπάκα είναι υπαρκτό και γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Δημοτικές τουαλέτες υπήρχαν (;) μόνο κάτω από το κτήριο της Το πρόβλημα με τις Δημοτικές τουαλέτες στην Καλαμπάκα είναι υπαρκτό και γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Δημοτικές τουαλέτες υπήρχαν (;) μόνο κάτω από το κτήριο της Rating: 0

Εκλεισαν οι δημοτικές τουαλέτες της Καλαμπάκας –

Εκλεισαν οι δημοτικές τουαλέτες της Καλαμπάκας –

Το πρόβλημα με τις Δημοτικές τουαλέτες στην Καλαμπάκα είναι υπαρκτό και γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Δημοτικές τουαλέτες υπήρχαν (;) μόνο κάτω από το κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας και ήρθε η ώρα που σφραγίστηκαν κι αυτές.

Η πρωτοφανής κατάσταση να μην υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες σε μια τουριστική πόλη, αλλά και σε μια πόλη που οι κάτοικοι των πολλών γύρω χωριών την επισκέπτονται καθημερινά, για να κάνουν τα ψώνια τους ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, απ’ ό,τι φαίνεται θα συνεχιστεί. Όποιες κι αν είναι οι αιτίες (ανακατασκευή του κτηρίου της βιβλιοθήκης), γεγονός είναι ότι η υποδομή αυτή είναι απαραίτητη για την Καλαμπάκα, η οποία αυτούς τους μήνες έχει ακόμη περισσότερους επισκέπτες, λόγω του Καλοκαιριού.

Επαγγελματίες της περιοχής γύρω από το κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης μας έχουν καταγγείλει ότι τα δέντρα και οι γωνίες της πλατείας κάτω από το κτήριο έχουν γίνει χώροι που καταφεύγουν οι πολίτες, προκειμένου να ικανοποιήσουν τη… φυσική τους ανάγκη και η έντονη και αποκρουστική μυρωδιά είναι αισθητή για κάποιον που θα περάσει από εκείνο το σημείο. Τριτοκοσμικές καταστάσεις στην Καλαμπάκα του 2014 με τους χιλιάδες τουρίστες και επισκέπτες.

Μαρτυρίες περίοικων αναφέρουν το εξής χαρακτηριστικό περιστατικό: Στην πλατεία κάτω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη μια ομάδα 10 και πλέον τουριστών είχαν καθίσει στα παγκάκια, περιμένοντας το λεωφορείο, μια που το ΚΤΕΛ είναι δίπλα. Εκείνη τη στιγμή δυο κύριοι πήγαν στις τουαλέτες για τη φυσική τους ανάγκη. Μόλις είδαν κλειστές τις τουαλέτες, διάλεξαν από μια γωνιά ο καθένας και έκαναν τη «δουλειά τους», χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι εκείνη την ώρα τους κοίταζαν κάποιοι. Φυσικά, οι τουρίστες μόλις είδαν το περιστατικό με έντονη την απορία και έκπληξη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους έφυγαν από την πλατεία άρον άρον.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες αλλά και για άλλα τραγελαφικά περιστατικά, οι υπεύθυνοι ας απευθυνθούν στα καταστήματα γύρω από την περιοχή της βιβλιοθήκης…
Πηγή ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

Αφήστε το σχόλιο σας