”Εκλεισε” η συμφωνία Σκλαβενίτη – Βερόπουλου Reviewed by Momizat on . Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις ανακοινώθηκε τελικά σήμερα η υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα σε δύο ελληνικές ιστορικές αλυσίδες του κλάδου των σούπερ μάρκετ Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις ανακοινώθηκε τελικά σήμερα η υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα σε δύο ελληνικές ιστορικές αλυσίδες του κλάδου των σούπερ μάρκετ Rating: 0

”Εκλεισε” η συμφωνία Σκλαβενίτη – Βερόπουλου

sklav

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις ανακοινώθηκε τελικά σήμερα η υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα σε δύο ελληνικές ιστορικές αλυσίδες του κλάδου των σούπερ μάρκετ, τη «Βερόπουλος» και τη «Σκλαβενίτης».

Η συμφωνία προβλέπει την εξαγορά των δραστηριοτήτων της «Βερόπουλος» στην Ελλάδα από την «Σκλαβενίτης» και όταν ολοκληρωθεί θα σημαίνει τη γέννηση ενός νέου «εθνικού πρωταθλητή» στο οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων. Κι αυτό διότι η «Σκλαβενίτης» μετά και από αυτή την εξαγορά θα έχει πλέον τζίρο που δυνητικά θα ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ, αποκτώντας παράλληλα ισχυρή παρουσία σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η «Βερόπουλος» θα διατηρήσει στην κατοχή της τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν 11 καταστήματα στην ΠΓΔΜ και έξι καταστήματα στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η ολοκλήρωση της υπογραφείσης συμφωνίας και η πλήρωση των σχετικών προϋποθέσεων εκτιμάται ότι θα καταστεί δυνατή εντός του έτους.Μετά την παραπάνω συμφωνία των δύο εταιρειών δημιουργείται ένας μεγάλος Ελληνικός Όμιλος στην αγορά λιανικής και cash & carry που θα λειτουργεί συνολικά 342 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αφήστε το σχόλιο σας