Εκλεισε το ψηφοδέλτιο του Δρόμου Ανατροπής για τον Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το 14ο μέλος της περιφερειακής "Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία" είναι μια άνεργη γυναίκα που διεκδικεί τα δικαιώματά της και αξιώνει καλύτερους όρους ζωής. Εί Το 14ο μέλος της περιφερειακής "Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία" είναι μια άνεργη γυναίκα που διεκδικεί τα δικαιώματά της και αξιώνει καλύτερους όρους ζωής. Εί Rating: 0

Εκλεισε το ψηφοδέλτιο του Δρόμου Ανατροπής για τον Ν. Τρικάλων

Εκλεισε το ψηφοδέλτιο του Δρόμου Ανατροπής για τον Ν. Τρικάλων

Το 14ο μέλος της περιφερειακής “Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία” είναι μια άνεργη γυναίκα που διεκδικεί τα δικαιώματά της και αξιώνει καλύτερους όρους ζωής.
Είναι η Σταυρούλα Καρύδα απολυμένη του ιδιωτικού τομέα.

Η περιφερειακή παράταξη της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στη Θεσσαλία είχε δηλώσει εξαρχής ότι το ψηφοδέλτιό της δεν θα καταρτιστεί με όρους ψηφοθηρικής καπατσοσύνης αλλά με υποψηφιότητες που συμβολίζουν τμήματα του πληθυσμού που χτυπήθηκαν από την κρίση.
Οι ανισότητες φύλλου απέναντι στην ανεργία παραμένουν συντριπτικά εναντίον των γυναικών , ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα , όπου οποιαδήποτε εργασιακά δικαιώματα ισχύουν ακόμα καταστρατηγούνται στην πράξη.

Η σημερινή υποψηφιότητα αντιπροσωπεύει τις γυναίκες που μπορεί μεν να είναι τα θύματα των μνημονιακών πολιτικών της κυβέρνησης,  όμως δεν σκύβουν το κεφάλι στην υποσχεσιολογία των αετονύχηδων του συστήματος , στους εκβιασμούς των εργοδοτών και στην καθημερινή μιζέρια του ” τίποτε δεν αλλάζει ” και του  ” όλοι ίδιοι είναι”.

 

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή