"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Εκλεψαν γαλοπουλες στα Φάρσαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθη, σήμερα (30-11-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι μαζί με ομοεθνή του που αναζητείται αφαίρεσαν πουλερικά από πτηνοτροφείο ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων.

 Ειδικότερα, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν σε αγροτική περιοχή δύο Ι.Χ. Επιβατικά αυτοκίνητα, σταθμευμένα κοντά στο πτηνοτροφείο, ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού. Κατά την προσέγγισή τους στα οχήματα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 41χρονο, ενώ ο ομοεθνής του, ηλικίας 48 ετών, διέφυγε και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στα δύο αυτοκίνητα, βρέθηκαν στο χώρο των πορτ – μπαγκάζ τους συνολικά (22) γαλοπούλες, ενώ άλλες (17) βρέθηκαν σε υπαίθριο χώρο κοντινό στα δύο οχήματα.

Τα δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα κατασχέθηκαν, ενώ τα πουλερικά παρελήφθησαν από τον ιδιοκτήτη τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης