Εκλεψαν χρήματα από…. γεφυροπλάστιγγα στην Πηνειάδα Reviewed by Momizat on . Προ δυσάρεστων εκπλήξεων έμειναν οι αγρότες του δημοτικού διαμερίσματος Πηνειάδας του Δήμου Φαρκαδόνας στην εικόνα της διάρρηξης του ειδικού μηχανήματος εναπόθε Προ δυσάρεστων εκπλήξεων έμειναν οι αγρότες του δημοτικού διαμερίσματος Πηνειάδας του Δήμου Φαρκαδόνας στην εικόνα της διάρρηξης του ειδικού μηχανήματος εναπόθε Rating: 0

Εκλεψαν χρήματα από…. γεφυροπλάστιγγα στην Πηνειάδα

Εκλεψαν χρήματα από…. γεφυροπλάστιγγα στην Πηνειάδα

Προ δυσάρεστων εκπλήξεων έμειναν οι αγρότες του δημοτικού διαμερίσματος Πηνειάδας του Δήμου Φαρκαδόνας στην εικόνα της διάρρηξης του ειδικού μηχανήματος εναπόθεσης χρημάτων που βρίσκεται στη γεφυροπλάστιγγα ζυγίσματος.

Ειδικότερα σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος κ. Χρήστο Γιαννακό η διάρρηξη έγινε χθες κατά πάσα πιθανότητα βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες δίχως ο άγνωστος ή άγνωστοι να γίνουν αντιληπτοί από κάποιο κάτοικο του χωριού. Σύμφωνα με την εικόνα που αντίκρισαν οι κάτοικοι αλλά και ο πρόεδρος οι διαρρήκτες προσέγγισαν το σημείο και διέρρηξαν το ειδικό κιβώτιο στο οποίο εναποθέτονται τα χρήματα προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία του ζυγίσματος.

Το χρηματικό ποσό που περιείχε το κυτίο παραμένει άγνωστο, ωστόσο αγρότες θεωρούν πως ίσως ήταν σημαντικό μιας και το τελευταίο διάστημα υπάρχει φόρτος εργασιών κατά συνέπεια και ζυγισμάτων καθότι βρίσκεται σε εξέλιξη η συλλεκτική περίοδος αγροτικών προϊόντων κυρίως βαμβακιού.

Κατά τις ενέργειες διάρρηξης οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο κυτίο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και κατά το παρελθόν λίγο χρόνο μετά τη τοποθέτηση της ζυγαριάς στο χωριό. Ωστόσο έρχεται να προκαλέσει προβληματισμό μιας και στην συγκεκριμένη περιοχή, όπως και σε άλλες όμορες του Δήμου Φαρκαδόνας οι κλοπές είναι έντονες τόσο σε οικίες, όσο και αγροτικές εκτάσεις όπου βρίσκονται αντικείμενα αξίας που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των καλλιεργειών.

 

(Θανάσης Τσαγγαράς, εφημερίδα Ερευνα)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή