Εκλεψε κομμωτήριο και τυροπιτάδικο, τον έπιασαν στα ηλεκτρικά είδη Reviewed by Momizat on . Από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και συνελήφθη, ως δράστης, προχθές (21-12-2013 Από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και συνελήφθη, ως δράστης, προχθές (21-12-2013 Rating: 0

Εκλεψε κομμωτήριο και τυροπιτάδικο, τον έπιασαν στα ηλεκτρικά είδη

Εκλεψε κομμωτήριο και τυροπιτάδικο, τον έπιασαν στα ηλεκτρικά είδη

Από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και συνελήφθη, ως δράστης, προχθές (21-12-2013) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 51χρονος ημεδαπός.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 51χρονο, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα από καλσόν μέσα σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, ιδιοκτησίας 59χρονης ημεδαπής, να έχει αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (55) ευρώ και τον συνέλαβαν.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα. Πιο συγκεκριμένα:
– λίγο πριν από την τέλεση της παραπάνω κλοπής είχε αποπειραθεί να διαρρήξει κομμωτήριο 40χρονης ημεδαπής, ενώ
– τις πρώτες πρωινές ώρες της (17-12-2013) είχε διαρρήξει κατάστημα (τυροπιτάδικο) 49χρονης ημεδαπής, από το οποίο είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
– μία σιδερένια σκύλα με τροχισμένες άκρες, την οποία είχε χρησιμοποιήσει για να διαρρήξει το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών,
– δύο κατσαβίδια, μήκους (22) εκατοστών το καθένα,
– μία λάμα σιδηροπρίονου, μήκους (29) εκατοστών,
– μία κουκούλα ειδικά διαμορφωμένη από καλσόν,
– δύο ζευγάρια γαντιών,
– ένα καπέλο,
– έναν φακό και
– το χρηματικό ποσό των (55) ευρώ που αφαίρεσε από το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, το οποίο και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή