Εκλεψε μηχανάκι για να κλέψει τσιγάρα! Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (17-11-2013) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας της Αστυνομικής Δ Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (17-11-2013) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας της Αστυνομικής Δ Rating: 0

Εκλεψε μηχανάκι για να κλέψει τσιγάρα!

Εκλεψε μηχανάκι για να κλέψει τσιγάρα!

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (17-11-2013) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 33χρονος ημεδαπός, για δύο περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, ο 33χρονος αφαίρεσε από αύλειο χώρο οικίας 55χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, με το οποίο στη συνέχεια μετέβη σε άλλη περιοχή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – καφενείο, ιδιοκτησίας 53χρονης ημεδαπής, όπου κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς να το έχει διαρρήξει και να αφαιρεί (72) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών.
Τα αφαιρεθέντα πακέτα τσιγάρων και το δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκαν κι αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα περιφέρειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή