Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων 28 Νοεμβρίου – “Παρών” δηλώνει ο Νίκος Γουγουλάκης Reviewed by Momizat on . Tην Κυριακή 28 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων με το δικηγορικό σώμα να βρίσκεται σε οριακό σημείο και τα προβλήματα να Tην Κυριακή 28 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων με το δικηγορικό σώμα να βρίσκεται σε οριακό σημείο και τα προβλήματα να Rating: 0

Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων 28 Νοεμβρίου – “Παρών” δηλώνει ο Νίκος Γουγουλάκης

Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων 28 Νοεμβρίου – “Παρών” δηλώνει ο Νίκος Γουγουλάκης

Tην Κυριακή 28 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων με το δικηγορικό σώμα να βρίσκεται σε οριακό σημείο και τα προβλήματα να έχουν συσσωρευτεί .

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον οι Τρικαλινοί δικηγόροι καλούνται καλούνται να επιλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τον Νίκο Γουγουλάκη και τους συνεργάτες του να δηλώνουν έτοιμοι για την εκλογική διαδικασία.

Άγνωστο τι θα πράξει ο συμπολίτης δικηγόρος Αποστόλης Γκατζιός ο οποίος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του πριν το Πάσχα.

Ο κλάδος κλυδωνίζεται πανελλαδικά και σε τοπικό επίπεδο οι Τρικαλινοί δικηγόροι καλούνται να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν με την νυν διοίκηση ή άλλα πρόσωπα τα οποία θα διαχειριστούν στο εξής τα μεγάλα διακυβεύματα που έχουν μπροστά τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή