Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, σύγκληση της νέας Βουλής την 1η Οκτωβρίου Reviewed by Momizat on . 2 Υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής, τη διενέργεια εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου και σύγκληση της νέας Βουλής την 1η Οκτωβρίου. Στην πρώτ 2 Υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής, τη διενέργεια εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου και σύγκληση της νέας Βουλής την 1η Οκτωβρίου. Στην πρώτ Rating: 0

Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, σύγκληση της νέας Βουλής την 1η Οκτωβρίου

Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, σύγκληση της νέας Βουλής την 1η Οκτωβρίου

Υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής, τη διενέργεια εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου και σύγκληση της νέας Βουλής την 1η Οκτωβρίου.

Στην πρώτη της εισήγηση στο υπουργικό συμβούλιο η πρωθυπουργός κυρία Βασιλική Θάνου δεσμεύθηκε ότι η κυβέρνηση θα καταβάλει το μέγιστο των δυνάμεων της ώστε και οι εκλογές να διεξαχθούν κατά τρόπο άψογο και όλα τα άλλα ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να προκύψουν, να επιλύονται κατά το δυνατόν επιτυχέστερο τρόπο.

«Η υπηρεσιακή κυβέρνηση έχει ως κύρια αρμοδιότητα την διεξαγωγή και τη διασφάλιση της διεξαγωγής των εκλογών κατά τρόπο αδιάβλητο και μέσα σε ήρεμο κλίμα» είπε η κυρία Θάνου και πρόσθεσε: «Τα πράγματα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να απαιτηθεί να διαχειριστούμε και ορισμένα άλλα ζητήματα τα οποία είναι σε εξέλιξη, με κυρίαρχο το μεταναστευτικό ζήτημα. Επίσης την ομαλή έναρξη και λειτουργία των σχολείων και ορισμένα άλλα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή