Εκλογές στον Μορφωτικό Σύλλογο Γριζάνου Reviewed by Momizat on . Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Γριζάνου « O ΒΛΥΖΑΣ» , οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Συλλόγου, θα διεξαχθούν τ Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Γριζάνου « O ΒΛΥΖΑΣ» , οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Συλλόγου, θα διεξαχθούν τ Rating: 0

Εκλογές στον Μορφωτικό Σύλλογο Γριζάνου

Εκλογές στον Μορφωτικό Σύλλογο Γριζάνου

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Γριζάνου « O ΒΛΥΖΑΣ» , οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Συλλόγου, θα διεξαχθούν τη Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 και από ώρα 3μμ. έως 7μμ, στην αίθουσα της Κοινότητας του Γριζάνου.
Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλλουν γραπτή αίτηση προς το Δ.Σ.. το αργότερο έως την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:00, στην οποία θα αναγράφουν το όργανο που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα.
Υποβολή αιτήσεων καθημερινά από ώρα 18:00 έως 19:00 στην αίθουσα της Κοινότητας.
Η Γενική Εκλογική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:30. όπου: α) τα μέλη θα καταθέσουν τις προτάσεις τους και τις απόψεις τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογός, και β) θα εκλεγεί η εφορευτική επιτροπή η οποία και θα αναλάβει τα καθήκοντα διεξαγωγής των αρχαιρεσιών στην εκλογική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 .

Στις εκλογές που δίνεται η δυνατότητα και η εγγραφή νέων μελών, λαβαίνουν μέρος όσα μέλη είναι ταμειακώς εν τάξει. Η τακτοποίηση πληρωμής της συνδρομής με δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, μπορεί να γίνει και την ημέρα της ψηφοφορίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΚΑΔΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή