"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

ERGATIKO KENTRO (2)

Ομαλά ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο στις 7 μμ η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου εργατικού κέντρου Τρικάλων. Οι 133 αντιπρόσωποι των 30 σωματείων καλούνται να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους σε μια εκ των 4 παρακάτω παρατάξεων που διεκδικούν την ψήφο τους .
ergatiko kentro

–ΑΣΚΕ: Αγγέλης Αθανάσιος του Αλεξάνδρου, Διαμαντόπουλος Παναγιώτης του Κων/νου, Λάμπρου Γεώργιος του Βασιλείου, Μαντέλλας Μιχαήλ του Νικολάου, Μπούγλας Ευθύμιος του Αθανασίου και Ναζίφης Απόστολος του Μιχαήλ.

–ΔΑΚΕ: Ανδριόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου, Ζωγράφος Απόστολος του Λεωνίδα, Κανήτας Κων/νος του Γεωργίου, Κόσσυφας Γεώργιος του Αχιλλέα, Κρανιάς Βασίλειος του Κων/νου, Μάντζιου Ελένη του Βασιλείου, Μπαντής Γεώργιος του Βίκτωρα, Οικονόμου Ιωάννης του Αθανασίου, Παλαμίδας Ευάγγελος του Νικολάου, Παπαζήσης Γεώργιος του Νικολάου, Παχής Θεόδωρος του Βασιλείου, Τζιαμαλής Χρήστος τοπυ Κων/νου και Τσιώκος Γεώργιος του Βαίου.

– Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία: Αρμάγος Δημήτριος του Κων/νου, Γκιντέρσος Βασίλειος του Δημητρίου, Δημουλάς Ευάγγελος του Σωτηρίου, Θεοδώρου Κυριακή του Σωτηρίου, Κατσίβελος Γεώργιος του Δημητρίου, Λάζος Νικόλαος του Θεοδώρου, Λιατίφης Γεώργιος του Δημητρίου, Μανώλης Κων/νος του Ιωάννη, Μόκκας Γεώργιος του Φωτίου, Νικολάου Φωτεινή του Αποστόλου, Τσίγκας Πέτρος του Κων/νου και Τσόγιας Απόστολος του Ανδρέα.

-Αγωνιστική Πρωτοβουλία: Αυγέρος Χρήστος του Ευθυμίου, Κατούνα Χριστίνα του Ελευθερίου, Κουκουσούλη Χρύσα του Αποστόλου και Παπαιωάννου Ιωάννης του Νικολάου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης