Εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ομαλά ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο στις 7 μμ η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου εργατικού κέντρου Τρικ Ομαλά ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο στις 7 μμ η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου εργατικού κέντρου Τρικ Rating: 0

Εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

ERGATIKO KENTRO (2)

Ομαλά ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο στις 7 μμ η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου εργατικού κέντρου Τρικάλων. Οι 133 αντιπρόσωποι των 30 σωματείων καλούνται να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους σε μια εκ των 4 παρακάτω παρατάξεων που διεκδικούν την ψήφο τους .
ergatiko kentro

–ΑΣΚΕ: Αγγέλης Αθανάσιος του Αλεξάνδρου, Διαμαντόπουλος Παναγιώτης του Κων/νου, Λάμπρου Γεώργιος του Βασιλείου, Μαντέλλας Μιχαήλ του Νικολάου, Μπούγλας Ευθύμιος του Αθανασίου και Ναζίφης Απόστολος του Μιχαήλ.

–ΔΑΚΕ: Ανδριόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου, Ζωγράφος Απόστολος του Λεωνίδα, Κανήτας Κων/νος του Γεωργίου, Κόσσυφας Γεώργιος του Αχιλλέα, Κρανιάς Βασίλειος του Κων/νου, Μάντζιου Ελένη του Βασιλείου, Μπαντής Γεώργιος του Βίκτωρα, Οικονόμου Ιωάννης του Αθανασίου, Παλαμίδας Ευάγγελος του Νικολάου, Παπαζήσης Γεώργιος του Νικολάου, Παχής Θεόδωρος του Βασιλείου, Τζιαμαλής Χρήστος τοπυ Κων/νου και Τσιώκος Γεώργιος του Βαίου.

– Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία: Αρμάγος Δημήτριος του Κων/νου, Γκιντέρσος Βασίλειος του Δημητρίου, Δημουλάς Ευάγγελος του Σωτηρίου, Θεοδώρου Κυριακή του Σωτηρίου, Κατσίβελος Γεώργιος του Δημητρίου, Λάζος Νικόλαος του Θεοδώρου, Λιατίφης Γεώργιος του Δημητρίου, Μανώλης Κων/νος του Ιωάννη, Μόκκας Γεώργιος του Φωτίου, Νικολάου Φωτεινή του Αποστόλου, Τσίγκας Πέτρος του Κων/νου και Τσόγιας Απόστολος του Ανδρέα.

-Αγωνιστική Πρωτοβουλία: Αυγέρος Χρήστος του Ευθυμίου, Κατούνα Χριστίνα του Ελευθερίου, Κουκουσούλη Χρύσα του Αποστόλου και Παπαιωάννου Ιωάννης του Νικολάου.

Αφήστε το σχόλιο σας