"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

ntina dima

Στις κάλπες προσέρχονται την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή οι αντιπρόσωποι των Σωματείων, προκειμένου να εκλέξουν την νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

Σε τροχιά εκλογών το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων και η νυν πρόεδρος κα Ντίνα Δήμα, δεν φαίνεται να έχει καταλήξει εάν θα είναι εκ νέου υποψήφια και όλα πλέον είναι ανοιχτά και γι΄αυτήν και για την παράταξη της την ΔΑΚΕ . Προβληματισμός επικρατεί και στα στελέχη που προέρχονται από την ΠΑΣΚΕ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διεργασίες γίνονται για την στήριξη ψηφοδελτίου από τον Σύριζα . Και βέβαια η παράταξη του ΠΑΜΕ η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς και γι΄αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

ergatiko
Το Σάββατο αναδείχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή και πλέον καλούνται όλοι οι Αντιπρόσωποι των Σωματείων μελών του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Τρικάλων σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα γίνει στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στις 28 και 29 ΜΑΪΟΥ 2015 ημέρες ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρες την Α΄ ημέρα (ΠΕΜΠΤΗ 28 – 5 – 2015 ) 12,00 πμ. – 8,00 μμ. και τη Β΄ ημέρα (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 – 5 – 2015) 12,00 πμ. – 7,00 μμ. με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Αρχαιρεσίες για ανάδειξη Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για τη Γ.Σ.Ε.Ε.

Καλούνται οι Αντιπρόσωποι να παραστούν και να έχουν μαζί τους ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ι.Κ.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Κάνουμε επίσης γνωστό ότι ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ θα γίνονται δεκτές από την ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ στα γραφεία του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ στις 25 – 5 – 2015 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 10,00 π.μ. – 6,00 μ.μ.

Η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 25 – 5 – 2015 και ώρα 6,30 μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης