"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Εκλογές 2023: Υποψήφιος στις Σέρρες με τη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Καραμανλής

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο και πλέον άπαντες κινούνται στον ρυθμό της… κάλπης και των ψήφων. Υποψηφιότητες ανακοινώνονται καθημερινά, με κάποιες από αυτές να προκαλούν αίσθηση και συζητήσεις.

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα των επικείμενων εκλογών, ήταν και το αν θα είναι υποψήφιος ο μέχρι πρότινος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Αχ. Καραμανλής. Με δεδομένο ότι παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για τα Τέμπη, υπήρξαν πληροφορίες ότι δεν θα είναι υποψήφιος. Αυτές, ωστόσο, γρήγορα διαψεύστηκαν καθώς είχε διαρρεύσει ότι η πρόθεση του κ. Καραμανλή ήταν να «κατέβει» κανονικά στις εκλογές.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, θα συμβεί όπως φαίνεται καθώς η υποψηφιότητα του κ. Καραμανλή στις Σέρρες, με τη Νέα Δημοκρατία, έχει «κλειδώσει». Ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στάθμισε τα δεδομένα και πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος έτσι ώστε να κριθεί από τον σερραϊκό λαό, ο οποίος τον εκλέγει για την ελληνική βουλή από το 2015. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όλο αυτό το διάστημα ο κ. Καραμανλής ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτό είναι πολιτικό μας σύστημα…όσο ηλίθιος και αν είσαι,ότι μ@λ@κί@ και αν κάνεις,αν λέγεσαι Καραμανλής πρέπει οπωσδήποτε να είσαι βουλευτής… καημένη Ελλάδα..είσαι καταδικασμένη να ανέχεσαι λόγω οικογενειοκρατίας τον κάθε βλάκα ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης