Εκλογικό κέντρο-φάντασμα στη Νίκαια Reviewed by Momizat on . Ένα διαφορετικό εκλογικό κέντρο υπάρχει στη Νίκαια, πρόκειται για το 316 εκλογικό τμήμα όπου δεν είχε ψηφίσει κανείς από τους 712 εγγεγραμμένους στον εκλογικό κ Ένα διαφορετικό εκλογικό κέντρο υπάρχει στη Νίκαια, πρόκειται για το 316 εκλογικό τμήμα όπου δεν είχε ψηφίσει κανείς από τους 712 εγγεγραμμένους στον εκλογικό κ Rating: 0

Εκλογικό κέντρο-φάντασμα στη Νίκαια

Εκλογικό κέντρο-φάντασμα στη Νίκαια

Ένα διαφορετικό εκλογικό κέντρο υπάρχει στη Νίκαια, πρόκειται για το 316 εκλογικό τμήμα όπου δεν είχε ψηφίσει κανείς από τους 712 εγγεγραμμένους στον εκλογικό κατάλογο.

Ο λόγος, όπως είπε στο Mega η δικαστική αντιπρόσωπος Αφροδίτη Μακρή, είναι ότι το 65% των εγγεγραμμένων πρέπει να έχουν φύγει από τη ζωή, καθώς οι ημερομηνίες γέννησης που αναγράφονται είναι για παράδειγμα του 1900 και του 1903.

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια αντίστοιχο πρόβλημα επικρατεί στα εκλογικά τμήματα 311 έως 317, ενώ διευκρίνισε ότι στις Ευρωεκλογές και Νομαρχιακές/Δημοτικές η καταμέτρηση ψήφων είχε τελειώσει μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο εκλογικός κατάλογος περιλαμβάνει κυρίως Μικρασιάτες που είχαν καταγραφεί το 1922 από το Δήμο, αλλά έκτοτε μετακόμισαν ή απεβίωσαν χωρίς να ενημερωθεί ο Δήμος Νίκαιας.

Όπως είπε αργότερα ο γγ του υπουργείου Εσωτερικών, το πρόβλημα είναι γνωστό και ο Δήμος φέρει την ευθύνη για να επιλυθεί.

Σε δεύτερη σύνδεση με το Mega που είχε η δικαστική αντιπρόσωπος λίγο μετά τη 1, ανακοίνωσε ότι προσήλθαν δύο ψηφοφόροι…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή