Εκοψαν πίτα οι απόφοιτοι ’83 του Λυκείου Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας οι απόφοιτοι της χρονιάς του 1983. Ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση που ικανοποίησε όλους όσοι αν Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας οι απόφοιτοι της χρονιάς του 1983. Ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση που ικανοποίησε όλους όσοι αν Rating: 0

Εκοψαν πίτα οι απόφοιτοι ’83 του Λυκείου Καλαμπάκας

Εκοψαν πίτα οι απόφοιτοι ’83 του Λυκείου Καλαμπάκας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας οι απόφοιτοι της χρονιάς του 1983. Ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση που ικανοποίησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, χωρίς πολλά εφέ και χωρίς ορχήστρες και φαγητά. Είναι αρκετές εκδηλώσεις που σε κάνουν να ρωτάς το εαυτό σου, γιατί έκαμες τον κόπο να πας και να χάσεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Το αντίθετο συνέβηκε, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν οι απόφοιτοι, στη συνάντηση κοπής της πίτας τους που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Γενικού Λυκείου.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ιδρύθηκε και ένας Σύλλογος αποφοίτων της χρονιάς του 1983 που ξεκίνησε με 30 μέλη περίπου και σκοπό του έχει να εγγράψει όλους τους απόφοιτους εκείνης της χρονιάς.
(Πηγή tameteora.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή