Εκοψε την πίτα της η ΛΕΔ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Τρικάλων. Η σεμνή εκδήλωση πραγματοποιήθη Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Τρικάλων. Η σεμνή εκδήλωση πραγματοποιήθη Rating: 0

Εκοψε την πίτα της η ΛΕΔ Τρικάλων

Εκοψε την πίτα της η ΛΕΔ Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Τρικάλων.
Η σεμνή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΛΕΔ, στο πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη και παραβρέθηκαν δεκάδες μέλη αλλά και φίλοι της λέσχης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές, εκπρόσωποι πολιτικών και κοινωνικών φορέων, εκπρόσωποι του κλήρου, της ΣΜΥ καθώς και των Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Τρικάλων.

Άπαντες οι επίσημοι μίλησαν για το εθελοντικό έργο της Λέσχης τονίζοντας ότι θα κάνουν το παν, μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για να ενισχύσουν περεταίρω την δράση της.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Τρικάλων κ. Λουκάς Σκύφτας, μίλησε για το έργο της ΛΕΔ, για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, τονίζοντας πως η Λέσχη έχει να λάβει από την πολιτεία χρήματα ενώ και πολλά χρόνια για να καλύψει τα λειτουργικά της έξοδα. Επίσης ευχήθηκε σε όλους υγειά και χρόνια πολλά… ανανέωσε το ραντεβού για την μεγάλη εκδήλωση για τα 10 χρονιά της ΛΕΔ.
(Από τη ΛΕΔ)

led led1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή