"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.3 C
Trikala

Εκπαίδευση εθελοντών στον τομέα νοσηλευτικής ΕΕΣ στο τμήμα Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Τομέας Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έχοντας μακρόχρονη παράδοση προσφοράς στο χώρο της υγείας και προσεγγίζοντας με απόλυτη ευαισθησία τα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας μας, καλεί σε εκπαίδευση όσους επιθυμούν να προσφέρουν σε αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, υπηρετώντας τις διαχρονικές αξίες του ανθρωπισμού και του εθελοντισμού, χωρίς διάκριση και μεροληψία.

Με την άρτια εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση στις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις στη φροντίδα για την υγεία, διευρύνονται οι προσωπικές δυνατότητες και δίνεται η ευκαιρία για ατομική έκφραση και ικανοποίηση, μέσα από την πολύτιμη προσφορά χρόνου και τη διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Σχεδόν έναν αιώνα τώρα, οι Εθελοντές Νοσηλευτικής μοιράζονται την εμπειρία της εθελοντικής προσφοράς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και της συμμετοχής σε αποστολές βοήθειας στην έκτακτη ανάγκη.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα και διαρκεί από τον Οκτώβριο μέχρι το Φεβρουάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπηρεσία Εθελοντών του Τομέα Νοσηλευτικής του Τμήματος Τρικάλων του ΕΕΣ:

Ερυθρού Σταυρού 5 (όπισθεν ΟΤΕ)

Τηλ: 2431 0 27430, Fax: 2431 0 27431

E-mail: eestrik@otenet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης