Εκπαίδευση της 8ης ΕΜΑΚ στα Μετέωρα Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο της μηνιαίας εκπαίδευσης - συντήρησης της ΟΟΕΔ (Ορειβατική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης) της 8ης ΕΜΑΚ πραγματοποιήθηκε στα Μετέωρα και συγκεκριμένα στη θέ Στο πλαίσιο της μηνιαίας εκπαίδευσης - συντήρησης της ΟΟΕΔ (Ορειβατική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης) της 8ης ΕΜΑΚ πραγματοποιήθηκε στα Μετέωρα και συγκεκριμένα στη θέ Rating: 0

Εκπαίδευση της 8ης ΕΜΑΚ στα Μετέωρα

Εκπαίδευση της 8ης ΕΜΑΚ στα Μετέωρα

Στο πλαίσιο της μηνιαίας εκπαίδευσης – συντήρησης της ΟΟΕΔ (Ορειβατική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης) της 8ης ΕΜΑΚ πραγματοποιήθηκε στα Μετέωρα και συγκεκριμένα στη θέση Ντούμπιανη, αναρρίχηση σε σχοινοσυντροφιές στις διαδρομές του βράχου της συγκεκριμένης θέσης.

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν 14 πυροσβέστες της 8ης ΕΜΑΚ που είναι και μέλη της συγκεκριμένης ορειβατικής ομάδας. Οι ορειβάτες της 8ης ΕΜΑΚ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εκπαίδευσής τους, επισκέπτονται κάθε μήνα και διαφορετική ορειβατική τοποθεσία της περιφέρειας Θεσσαλίας, για τη διερεύνηση και αντιμετώπιση ιδιαιτεροτήτων την περιοχής για πιθανά συμβάντα που θα κλιθούν να αντιμετωπίσουν.

Ακόμα δραστηριοποιούνται και εκπαιδεύονται και οι υπόλοιπες ομάδες (κυνοφιλική ομάδα, ομάδα αντιμετώπισης χημικών κινδύνων, ομάδα σεισμών) της 8ης ΕΜΑΚ για να είναι πάντα σε εγρήγορση να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους σε κάθε πολίτη της Θεσσαλίας.

(Πηγή “Ελευθερία”)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή