Εκπαιδευτικές επισκέψεις πραγματοποίησε το Γυμνασίο Οιχαλίας Reviewed by Momizat on . Η Α΄και η Β΄τάξη επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος "Διαβάζω, ρωτώ και μαθαίνω" με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Γαρίτου Η Α΄και η Β΄τάξη επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος "Διαβάζω, ρωτώ και μαθαίνω" με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Γαρίτου Rating: 0

Εκπαιδευτικές επισκέψεις πραγματοποίησε το Γυμνασίο Οιχαλίας

oichalia gymnasio

Η Α΄και η Β΄τάξη επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος “Διαβάζω, ρωτώ και μαθαίνω” με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Γαρίτου Μαρία. Εκεί είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους, να δουν τα βιβλία και να μάθουν όλα τα σχετικά με τη λειτουργία της βιβλιοθήκης. Παράλληλα επισκέφτηκαν και το αθλητικό μουσείο, όπου γνώρισαν την πλούσια αθλητική ιστορία των Τρικάλων και τους πρωταγωνιστές της.

Η Γ΄τάξη στα πλαίσια του Σ.Ε.Π. (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός) επισκέφτηκε το ΤΕΙ Θεσσαλίας, στη Λάρισα και συγκεκριμένα τη Βιβλιοθήκη, το τμήμα Πληροφορικής και το τμήμα Μηχανολογίας. Πρόθυμοι οι καθηγητές ενημέρωσαν τους μαθητές για το περιεχόμενο των σπουδών της κάθε σχολής και τις προοπτικές της. Τα άρτια εργαστήρια των σχολών εντυπωσίασαν τους μαθητές και είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήσεις και απορίες.

Αφήστε το σχόλιο σας