Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Μετέωρα πραγματοποίησε το 1ο ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Στα πλαίσια ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Διμερών Σχολικών Συμπράξεων τον ιερό χώρο των Μετεώρων επισκέφθηκαν δέκα μαθητές της Ρουμανίας με την συνοδεία τριώ Στα πλαίσια ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Διμερών Σχολικών Συμπράξεων τον ιερό χώρο των Μετεώρων επισκέφθηκαν δέκα μαθητές της Ρουμανίας με την συνοδεία τριώ Rating: 0

Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Μετέωρα πραγματοποίησε το 1ο ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας

epal farkadonas
Στα πλαίσια ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Διμερών Σχολικών Συμπράξεων τον ιερό χώρο των Μετεώρων επισκέφθηκαν δέκα μαθητές της Ρουμανίας με την συνοδεία τριών καθηγητριών τους, στα πλαίσια Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius. Τους μαθητές συνόδευσε δεκαμελής ομάδα ελλήνων συμμαθητών τους, καθώς και δύο εκπαιδευτικοί που οργανώνουν και συντονίζουν το εν λόγω πρόγραμμα, ο κ. Γαλάνης Αχιλλέας και ο κ. Παπαστεργίου Στέργιος.
Οι μονές που επισκέφτηκαν οι μαθητές με τους συνοδούς καθηγητές τους ήταν : το Μεγάλο Μετέωρο και η μονή του Αγίου Στεφάνου.
Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στην πόλη της Καλαμπάκας, επίσκεψη στο μουσείο μανιταριών και τέλος γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της πόλης.
epal farkadonas

Αφήστε το σχόλιο σας