Εκπαιδευτικοί από την Ευρώπη μαθαίνουν ελληνικούς χορούς στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ που υλοποιεί το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων παρευρέθησαν στα Τρίκαλα 22 εκπαιδευτικοί από την Ρουμανία, Πολωνία, Λιθουανία Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ που υλοποιεί το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων παρευρέθησαν στα Τρίκαλα 22 εκπαιδευτικοί από την Ρουμανία, Πολωνία, Λιθουανία Rating: 0

Εκπαιδευτικοί από την Ευρώπη μαθαίνουν ελληνικούς χορούς στα Τρίκαλα

Epal ksenoi ekpaideytikoi

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ που υλοποιεί το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων παρευρέθησαν στα Τρίκαλα 22 εκπαιδευτικοί από την Ρουμανία, Πολωνία, Λιθουανία, Ολλανδία και Τουρκία. Μία από τις πολλές προγραμματισμένες δραστηριότητες στα πλαίσια του προγράμματος ήταν και η εκμάθηση ελληνικών χορών.

Το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Χορού Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ» και τον χοροδιδάσκαλο κ. Βασίλειο Γαλάνη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν στους καθηγητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και φυσικά το γνωστό ανά την υφήλιο «Συρτάκι».
Epal ksenoi ekpaideytikoi
Η φιλοξενία του Κέντρου Χορού Τρικάλων αλλά και ο μοναδικός τρόπος που ο κ. Γαλάνης τους δίδαξε τους χορούς, έκανε τους ευρωπαίους καθηγητές να μην θέλουν να εγκαταλείψουν τον χορό και την αποχώρηση των καθηγητών από το Κέντρο Χορού πολύ δύσκολη.

Το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων θέλει να ευχαριστήσει το Κέντρο Χορού Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ» και ιδιαίτερα τον κ. Βασίλειο Γαλάνη για την εξαιρετική φιλοξενία τους και για την εκμάθηση των χορών.

epal ksenoi ekpaideytikoi

Αφήστε το σχόλιο σας