Εκπλήξεις στη μάχη του σταυρού στην Επικράτεια Reviewed by Momizat on . Σκληρή η μάχη του σταυρού και στις Περιφέρειες, όπου πολλά μεγάλα ονόματα της ΝΔ μένουν εκτός. Δύο έδρες καταλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία στις Σέρρες. Την πρωτιά σ Σκληρή η μάχη του σταυρού και στις Περιφέρειες, όπου πολλά μεγάλα ονόματα της ΝΔ μένουν εκτός. Δύο έδρες καταλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία στις Σέρρες. Την πρωτιά σ Rating: 0

Εκπλήξεις στη μάχη του σταυρού στην Επικράτεια

Εκπλήξεις στη μάχη του σταυρού στην Επικράτεια

Σκληρή η μάχη του σταυρού και στις Περιφέρειες, όπου πολλά μεγάλα ονόματα της ΝΔ μένουν εκτός.

Δύο έδρες καταλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία στις Σέρρες. Την πρωτιά στη σταυροδοσία παίρνει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής του Αχιλλέα, με 20.130 ψήφους, ο οποίος εκλέγεται για πρώτη φορά στη Βουλή. Επίσης, επανεκλέγεται η Φωτεινή Αραμπατζή, με 14.725 ψήφους.

Από το ΣΥΡΙΖΑ επανεκλέγεται η Αφροδίτη Σταμπουλή, με 9.161 ψήφους. Από τη Χρυσή Αυγή επανεκλέγεται ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος (4.206 ψήφους), ενώ από το Ποτάμι εκλέγεται ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου (1.790 ψήφους).

Μια έδρα παίρνουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και επανεκλέγεται η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά (4.078 ψήφους).

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των σταυρών , από τη ΝΔ στο Κιλκίς επανεκλέγεται ο Γιώργος Γεωργαντάς με 7.453.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, την έδρα καταλαμβάνει ο Θεόδωρος Παραστατίδης, με 6.405 ψήφους, ο οποίος στην προηγούμενη Βουλή ήταν ανεξάρτητος. Από τη Χ.Α. εκλέγεται, για πρώτη φορά, ο Χρήστος Χατζησάββας, με 1.642 ψήφους.

Τρεις έδρες καταλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα. Επανεκλέγεται η Θεοδώρα Τζάκρη, με 11.137 ψήφους, που ήταν ανεξάρτητη στην τελευταία Βουλή. Επίσης, εκλέγονται για πρώτη φορά ο Ιωάννης Σηφάκης (7.192 ψήφους) και Χρήστος Σμιας (6.866 ψήφους). Από τη Νέα Δημοκρατία επανεκλέγεται ο Γιώργος Καρασμάνης, με 17.956 ψήφους.

Τρεις έδρες καταλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία και σύμφωνα με την καταμέτρηση εκλέγονται για πρώτη φορά στη Βουλή ο Ζήσης Ζάννας (7.749 ψήφους), η Ελισάβετ Σκουφά (6.234 ψήφους) και ο Χαρίλαος Τζαμακλής (6.060 ψήφους).
Από τη Νέα Δημοκρατία επανεκλέγεται ο Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, που έλαβε 10.471 ψήφους.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης, από τον ΣΥΡΙΖΑ, στον νομό Χαλκιδικής επανεκλέγεται η Αικατερίνη Ιγγλέση, με 6.212 ψήφους. Μια έδρα παίρνει η Νέα Δημοκρατία και εκλέγεται ο Γιώργος Βαγιωνάς (5.735 ψήφους), που είχε διατελέσει στο παρελθόν βουλευτής. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Ιωάννης Δριβελέγκας (2.467 ψήφους).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή