Εκπροσώπηση στο Στρασβούργο, χαρές στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Χαρούμενος και με πνεύμα ομαδικότητας ο Τόμυ Κυρίτσης, για την πρώτη επίσημη εκπροσώπηση του Δήμου Τρικκαίων. Για το πρόγραμμα Cities for you στο Στρασβούργο ο Χαρούμενος και με πνεύμα ομαδικότητας ο Τόμυ Κυρίτσης, για την πρώτη επίσημη εκπροσώπηση του Δήμου Τρικκαίων. Για το πρόγραμμα Cities for you στο Στρασβούργο ο Rating: 0

Εκπροσώπηση στο Στρασβούργο, χαρές στα Τρίκαλα

Εκπροσώπηση στο Στρασβούργο, χαρές στα Τρίκαλα

Χαρούμενος και με πνεύμα ομαδικότητας ο Τόμυ Κυρίτσης, για την πρώτη επίσημη εκπροσώπηση του Δήμου Τρικκαίων. Για το πρόγραμμα Cities for you στο Στρασβούργο ο λόγος, όπου ο Δήμος εκπροσωπείται θεσμικά από την αρμόδια αντιδήμαρχο Βασιλένα Μητσιάδη και το στέλεχος του e-trikala, Καλλή Λιάτου. Ο αντιδήμαρχος επί των δημοσίων σχέσεων και αρμόδιος για ευρωπαϊκά προγράμματα, έγραψε στο facebook τα εξής:

“Άξια εκπροσώπηση στο Conseil de l’Europe για το Δήμο Τρικκαίων και το E-Trikala από τη Βασιλένα Μητσιάδη και την Καλλή Λιάτου στα πλαίσια του Cities for you, cities for Europe με θέμα την προσέγγιση των εκλεγμένων εκπροσώπων των Δήμων με τους πολίτες και ιδιαίτερα με τους νέους ανθρώπους χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τα Social Media. O Δήμος Τρικκαίων παρών σε όλες τις Ευρωπαϊκές εξελίξεις!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή