Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εμπορίου ο κ. Κ. Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Ο κ. Κώστας Σκρέκας εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Γενεύη. Στο Συνέδριο αναπτύσσο Ο κ. Κώστας Σκρέκας εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Γενεύη. Στο Συνέδριο αναπτύσσο Rating: 0

Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εμπορίου ο κ. Κ. Σκρέκας

Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εμπορίου ο κ. Κ. Σκρέκας
Ο κ. Κώστας Σκρέκας εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Γενεύη. Στο Συνέδριο αναπτύσσονται οι τάσεις της παγκόσμιας οικονομίας και στο επίκεντρο αυτού βρίσκονται οι πρωτοβουλίες που πρέπει και μπορούν να αναληφθούν έτσι ώστε το απελευθερωμένο από φόρους εμπόριο αγαθών και υπηρεσιών να λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών του κόσμου.
Στην πρώτη ημέρα του Συνεδρίου την κεντρική εισήγηση έκανε ο γ.γ. του ΟΗΕ,  Μπαν Κι-Μουν, ενώ τοποθετούνται κορυφαίοι πολιτικοί και επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο.
Ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας βρέθηκε ήδη στο επίκεντρο των συζητήσεων με ομολόγους του από άλλα κράτη, καθώς όλοι ήθελαν να ακούσουν τις θέσεις του ως εκπροσώπου της Ελλάδας, για την προσπάθεια που κάνει για έξοδο από την κρίση.
Στη φωτό ο κ. Κώστας Σκρέκας διακρίνεται με τον επικεφαλής της αποστολής της Ινδονησίας κύριο Zulkarnain.

Απο το Πολιτικό Γραφείο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή