Εκπτώσεις από Δευτέρα, με στόχο το “ίσα βάρκα, ίσα νερά” Reviewed by Momizat on . Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει στους συναδέλφους εμπόρους και στο καταναλωτικό κοινό ότι οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2014 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 1 Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει στους συναδέλφους εμπόρους και στο καταναλωτικό κοινό ότι οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2014 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 1 Rating: 0

Εκπτώσεις από Δευτέρα, με στόχο το “ίσα βάρκα, ίσα νερά”

Εκπτώσεις από Δευτέρα, με στόχο το “ίσα βάρκα, ίσα νερά”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει στους συναδέλφους εμπόρους και στο καταναλωτικό κοινό ότι οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2014 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014.

Σε ό,τι αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι συνάδελφοι πρέπει να προσέξουν τα εξής:

  1. Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική.
  2. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι.
  3. Η διενέργεια εκπτώσεων είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης.
  4. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη.  Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.
  5. Μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και της ΕΣΕΕ, ανεστάλη η υποχρέωση αναγραφής διπλών τιμών, προ και μετά ΦΠΑ, για τα βιομηχανικά προϊόντα μέχρι το τέλος του 2014.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων οφείλει να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τους συμπολίτες μας, για την υποστήριξη και την προτίμησή τους στα τοπικά καταστήματα και τους καλεί να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία των μεγάλων ποσοστών εκπτώσεων που αναμένεται να ανακοινωθούν.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η περίοδος των εορτών δεν ήταν ρόδινη για τους εμπόρους, οι οποίοι είδαν μεν κάποια χρήματα να εισρέεουν στα ταμεία τους, αλλά αυτά αδειάζουν πολύ συχνά από τις μύριες όσες υποχρεώσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή