Εκπτώσεις από 15 έως 50% στα εισιτήρια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Reviewed by Momizat on . Σημαντικές εκπτώσεις σε πληθώρα κοινωνικών ομάδων παρέχει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, σε μια προσπάθεια στήριξης των πολιτών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προ Σημαντικές εκπτώσεις σε πληθώρα κοινωνικών ομάδων παρέχει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, σε μια προσπάθεια στήριξης των πολιτών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προ Rating: 0

Εκπτώσεις από 15 έως 50% στα εισιτήρια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Εκπτώσεις από 15 έως 50% στα εισιτήρια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Σημαντικές εκπτώσεις σε πληθώρα κοινωνικών ομάδων παρέχει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, σε μια προσπάθεια στήριξης των πολιτών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Οι περισσότερες από τις παροχές ισχύουν εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια, όμως την περίοδο της κρίσης επεκτάθηκαν και σε άλλες κατηγορίες πολιτών, καλύπτοντας πλέον ένα ευρύ φάσμα του πληθυσμού.
Ειδικότερα, οι μαθητές που χρησιμοποιούν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ για τη μετάβασή τους στο σχολείο κάθε πρωί, και την επιστροφή τους στο σπίτι κάθε μεσημέρι, δεν πληρώνουν καθόλου εισιτήριο. Η μεταφορά τους γίνεται δωρεάν με την επίδειξη του μαθητικού πάσου, ενώ τις υπόλοιπες ώρες πληρώνουν μισό εισιτήριο (έκπτωση 50%).
Οι φοιτητές που ταξιδεύουν προς τον τόπο διαμονής τους ή τον τόπο φοίτησης έχουν έκπτωση 50% και προς οποιοδήποτε άλλο προορισμό έκπτωση 25%.
Οι πολύτεκνοι με τέσσερα παιδιά έχουν έκπτωση 50% ενώ στους τρίτεκνους παρέχεται έκπτωση είναι 25%.
Τα Άτομα με Αναπηρίες έχουν έκπτωση 50% και οι στρατιώτες 25%.
Σημειώνεται ότι το 50% στους φοιτητές ισχύει από το 2013, ενώ το 25% στους τρίτεκνους από το 2014.
Επιπλέον, αν κάποιος εκδώσει εισιτήριο μετ” επιστροφής έχει έκπτωση 15%, ενώ σε οικογένειες τεσσάρων ατόμων που ταξιδεύουν μαζί παρέχεται έκπτωση 25%.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή