"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Εκπτώσεις στα Τρίκαλα από το Σάββατο

lafarm

Σχετικά άρθρα

psonia
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει τους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό ότι η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος Μαΐου 2015 θα αρχίσει τo Σάββατο 02 Μαΐου και θα λήξει το Σάββατο 09 Μαΐου 2015.

Κατά την διενέργεια της εκπτωτικής περιόδου, εκτός από την αναγραφή της παλιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην ανακριβής. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, όλων των Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και τη σύμφωνη γνώμη της ΕΣΕΕ ότι η κίνηση τις Κυριακές εντός των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων ήταν υποτονική και αναποτελεσματική προτείνει στους συναδέλφους τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 03 Μαΐου 2015.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης