Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες Reviewed by Momizat on . Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο Τούρκο αξιωματούχο. Όπως επισήμανε Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο Τούρκο αξιωματούχο. Όπως επισήμανε Rating: 0

Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες

Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο Τούρκο αξιωματούχο.

Όπως επισήμανε ο αξιωματούχος, οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμα εάν οι εκρήξεις προκλήθηκαν από εκρηκτικούς μηχανισμούς ή από βομβιστές αυτοκτονίας. Ωστόσο, τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύουν τα τοπικά media κάνουν λόγο για εκρήξεις από χειροβομβίδες, τις οποίες οι δράστες της επίθεσης πέταξαν μέσα από την είσοδο του αεροδρομίου, στο τέρμιναλ των διεθνών αφίξεων.

Σύμφωνα με το CNN Turk ακούστηκαν επίσης πυροβολισμοί, ενώ το τουρκικό δίκτυο NTV κάνει λόγο για πολλούς τραυματίες αλλά και νεκρούς από την έκρηξη.

Σκηνές πανικού έξω από το αεροδρόμιο Ατατούρκ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή