Εκτακτα νέα για την ανακοίνωση της σταυροδοσίας Reviewed by Momizat on . Όπως μάθαμε από έγκυρη πηγή, τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών του πρώτου γύρου σε όλους τους Δήμους του νομού Τρικάλων, για τις δημοτικές και τις πε Όπως μάθαμε από έγκυρη πηγή, τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών του πρώτου γύρου σε όλους τους Δήμους του νομού Τρικάλων, για τις δημοτικές και τις πε Rating: 0

Εκτακτα νέα για την ανακοίνωση της σταυροδοσίας

Εκτακτα νέα για την ανακοίνωση της σταυροδοσίας

Όπως μάθαμε από έγκυρη πηγή, τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των εκλογών του πρώτου γύρου σε όλους τους Δήμους του νομού Τρικάλων, για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές, δεν αργούν να ανακοινωθούν.
Αποφασίστηκε ότι καταλληλότερη ημερομηνία είναι η 18η Αυγούστου. Θα είναι η πρώτη Δευτέρα, μετά από την οποία θα αρχίσουν να επιστρέφουν οι τρικαλινοί από τις διακοπές του καλοκαιριού και θα αρχίσουν σιγά σιγά να κατεβαίνουν και οι κάτοικοι των ορεινών.

Θα είναι, επίσης, σύμφωνα με έγκυρους μετεωρολόγους, μια ψυχρή εβδομάδα, διότι το είπαν οι Ινδιάνοι στο απέναντι χωριό. Οπότε κανείς δεν θα κινδυνεύει, μην τυχόν του ανέβει η πίεση.
Ετσι, μετά από τρεις μήνες, θα ξέρουμε όλοι, με κάθε λεπτομέρεια, τι συνέβη στις εκλογές. Θα ξέρουμε, πόσες ακριβώς ψήφους πήρε ο κάθε υποψήφιος. Και, κυρίως θα ξέρουμε ποιος δεν ψήφισε ποιον.

Οσον αφορά τις ευρωεκλογές, οι ίδιες πηγές προσδιόριζαν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων λίγο πριν την εορτή του Αη Δημήτρη του Μυροβλύτη, χωρίς να ξεκαθαρίζουν τους λόγους.

Σε όσους, δε, υπενθύμιζαν ότι την Τρίτη 27 Μαΐου, εκδόθηκαν αποτελέσματα για τον κατά πολύ μεγαλύτερο νομό Λάρισας, η απάντηση των έγκυρων πηγών ήταν σαφής και οριστική: Ισως…

Αφήστε το σχόλιο σας