Εκτροπή Ι.Χ. στην Εθνική οδό μετά τη ΒΙ.ΠΕ. Βόλου Reviewed by Momizat on . Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, στο 6ο χιλ. της εθνικής οδός Βόλου Λάρισας, στο ύψος περίπου της Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου. Το ατύχημα συνέ Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, στο 6ο χιλ. της εθνικής οδός Βόλου Λάρισας, στο ύψος περίπου της Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου. Το ατύχημα συνέ Rating: 0

Εκτροπή Ι.Χ. στην Εθνική οδό μετά τη ΒΙ.ΠΕ. Βόλου

Εκτροπή Ι.Χ. στην Εθνική οδό μετά τη ΒΙ.ΠΕ. Βόλου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, στο 6ο χιλ. της εθνικής οδός Βόλου Λάρισας, στο ύψος περίπου της Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου. Το ατύχημα συνέβη όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού στην διαχωριστική νησίδα, με συνέπεια η οδηγός του να εγκλωβιστεί για λίγο σε αυτό.

Επί τόπου έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς η οδηγός είχε ήδη καταφέρει να βγει από το αυτοκίνητο. Στο σημείο του τροχαίου μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου που παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα διερευνώνται.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή