Εκτός βρεφονηπιακών σταθμών χιλιάδες παιδια; Reviewed by Momizat on . Εκτός βρεφονηπιακών σταθμών θα μείνουν φέτος, 37.000 με 40.000 παιδιά, σύμφωνα με τον Σ. Δανιηλίδη, μέλος της ΚΕΔΕ και αρμόδιο για θέματα κοινωνικής πολιτικής. Εκτός βρεφονηπιακών σταθμών θα μείνουν φέτος, 37.000 με 40.000 παιδιά, σύμφωνα με τον Σ. Δανιηλίδη, μέλος της ΚΕΔΕ και αρμόδιο για θέματα κοινωνικής πολιτικής. Rating: 0

Εκτός βρεφονηπιακών σταθμών χιλιάδες παιδια;

Εκτός βρεφονηπιακών σταθμών χιλιάδες παιδια;

Εκτός βρεφονηπιακών σταθμών θα μείνουν φέτος, 37.000 με 40.000 παιδιά, σύμφωνα με τον Σ. Δανιηλίδη, μέλος της ΚΕΔΕ και αρμόδιο για θέματα κοινωνικής πολιτικής.
Όπως επεσήμανε μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Δανιηλίδης, εκτιμάται ότι λόγω της κρίσης, θα υποβληθούν περίπου 100.000 αιτήσεις, τη στιγμή που τα συγκεντρωθέντα κονδύλια -ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ- επαρκούν για μόλις 62.000 παιδιά.
Ο κ. Δανιηλίδης πρόσθεσε πως προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα θα πρέπει να αποδεσμευτούν από τώρα παγωμένα και λιμνάζοντα κονδύλια του ΕΣΠΑ.
Η υποβολή των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 4 Αυγούστου.
Σύμφωνα πάντως με τον υπουργό Εσωτερικών, οι υπολογισμοί αυτοί είναι αυθαίρετοι και τα χρήματα που διατίθενται από το ΕΣΠΑ είναι ικανοποιητικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή