"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Εκτός ελέγχου ο Αχιλλέας Μπέος: Χτύπησε κάτοικο της Άλλης Μεριάς – «Μπουγέλωσε» πολίτη έξω από το εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Αχιλλέας Μπέος έδειρε πολίτη στην Αλλη Μεριά, με την αστυνομία παρατηρητή. Είχε προηγηθεί λίγες ώρες πριν σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου και θύμα τον γνωστό δικηγόρο της πόλης του Βόλου Γιώργο Ταταριώτη, έξω από το εκλογικό κέντρο του Νίκου Παπαπέτρου.

Σήμερα το πρωϊ οι κάτοικοι στην Αλλη Μεριά Βόλου συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών , όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες  και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωϊ για να αποτρέψουν το μπάζωμα.

Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και κάνουν ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία, ενώ το εργολαβικό συνεργείο εμφανίστηκε και σήμερα το πρωϊ και βρήκε τους κατοίκους στη “θέση” τους.

Η αστυνομία κλήθηκε και στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι γιατί πολλοί είναι  άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος έβρισε τον δήμαρχο Βόλου. Τότε εκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει με την αστυνομία να παρακολουθεί απλά την σκηνή. “Τραμπούκε , να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα” φώναζε ο πολίτης.

Ο Α. Μπέος έδινε “εντολή” στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που ηταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα. Η ίδια έχει μετακομίσει από το κατεστραμμένο σπίτι της…

Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες είναι το δεύτερο επεισόδιο. Χθες βράδυ ο δήμαρχος της πόλης την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος , έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου, αρπαξε το χέρι του καθαριστή και έστρεψε την μάνικα κατά του γνωστού δικηγόρου του Βόλου Γιώργου Ταταριώτη, που χτυπήθηκε από την πίεση του νερού.

Όλοι “πάγωσαν” και όπως δήλωσε η δικηγόρος κ. Μαρίνα Μωραϊτου, φάνηκε καθαρά πως ο Α. Μπέος περίμενε αντίδραση για να προκληθεί φασαρία, καθώς συνοδευόταν από κουστωδία δημοτικών συμβούλων του. Ο κ. Ταταριώτης, που πρόσφατα υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση και δέχτηκε το χτύπημα του νερού, κάλεσε την αστυνομία και ο Α. Μπέος παρέμενε απέναντι από το εκλογικό του αντιπάλου του.  Όταν έφτασε η αστυνομία ο Α. Μπέος πλησίασε τους αστυνομικούς και  σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες είπε: “Πάρτε τα στοιχεία του χασοδίκη και κάντε του αλκοτέστ”.

Πηγή:  gegonota.news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης