“Εκτός κέντρου” από σήμερα για τη Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας - Μουσείο «Βασίλης Τσιτσάνης» και το Δήμο Τρικκαίων, παρουσιάζει την ερχόμενη Πέμπτη, την Έκθεση Η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας - Μουσείο «Βασίλης Τσιτσάνης» και το Δήμο Τρικκαίων, παρουσιάζει την ερχόμενη Πέμπτη, την Έκθεση Rating: 0

“Εκτός κέντρου” από σήμερα για τη Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων

“Εκτός κέντρου” από σήμερα για τη Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων

fwtografiki_omada_trikalwnΗ Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας – Μουσείο «Βασίλης Τσιτσάνης» και το Δήμο Τρικκαίων, παρουσιάζει την ερχόμενη Πέμπτη, την Έκθεση Φωτογραφίας των μελών της, με τίτλο «Out of Center», στον 1ο όροφο του Μύλου Ματσόπουλου.

Μία Έκθεση, καρπός των αναζητήσεων και των θεμάτων με τα οποία ασχοληθήκαμε όλη την προηγούμενη χρονιά. 15 φωτογραφικές αφηγήσεις, όπου ο καθένας μας, παρουσιάζει μέσα από μια αλληλουχία εικόνων, τις σκέψεις και τις αναζητήσεις του πάνω στην αγαπημένη μας Τέχνη, τη Φωτογραφία.

Στην Έκθεση, που επιμελήθηκε ο Θανάσης Σπανιάς, συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Θέμης Αθανασίου, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Ματίνα Γούναρη, Φώτης Κατσούλας, Γιώργος Κουβελάς, Ηλίας Κουτσογιάννης, Βασιλένα Μητσιάδη, Δημήτρης Μπουντούρης, Μαρία Νικητοπούλου, Σοφία Παπαστεργίου, Ανδρέας Πελεκάνης, Γιώργος Πούλιος, Σοφία Σδρένια, Θανάσης Τουφεξίδης και Βασίλης Τσιώλης.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 3 Ιουλίου και θα είναι ανοικτή καθημερινά, 7-10 μ.μ. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή