Εκτός κλίματος Reviewed by Momizat on . Στις φλέβες του Άκη Αναστασίου ,Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού , κυκλοφορεί ένας ειδικός τύπος αίματος χρώματος κόκκινο-μπλε που τυγχάνει να είναι Στις φλέβες του Άκη Αναστασίου ,Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού , κυκλοφορεί ένας ειδικός τύπος αίματος χρώματος κόκκινο-μπλε που τυγχάνει να είναι Rating: 0

Εκτός κλίματος

Εκτός κλίματος

Στις φλέβες του Άκη Αναστασίου ,Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού , κυκλοφορεί ένας ειδικός τύπος αίματος χρώματος κόκκινο-μπλε που τυγχάνει να είναι και τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ .

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Το πάθος του αυτό τον οδήγησε να βάψει με κόκκινο-μπλε χρώμα την αίθουσα αθλημάτων που στεγάζεται κάτω απο τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου  όπου καθημερινά γυμνάζονται εκατοντάδες παιδιά διαφόρων σωματείων της πόλης .

Η ενέργεια αυτή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από αθλητές , γονείς , διοικήσεις σωματείων , προπονητών κλπ.

Με την επισήμανση ότι δεν συνάδει το χρώμα με τη λειτουργία της αίθουσας ,  προτείνουν ότι δεν “χάθηκε ο κόσμος ” να τοποθετηθούν μεγάλες αφίσες παγκόσμιων πρωταθλητών όπως η Σοφία Σακοράφα και ο Χρήστος Παπανικολάου .

Εικόνες δεκάδων Τρικαλινών πρωταθλητών Ελλάδος που άφησαν τον ιδρώτα τους στην αίθουσα και δόξασαν τον τόπο μας .

Η ιστορία του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων ξεκινά από το 1896.

Οι διαμαρτυρόμενοι δηλώνουν φανατικοί υποστηρικτές του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ , όμως άλλο το ένα και άλλο το άλλο ….

 

 

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή