"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Εκτός ΜΕΘ οι 2 από τους 7 τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης στη Λάρισα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε ενημέρωση για την κατάσταση των τραυματιών που νοσηλεύονται λόγω της μοιραίας σύγκρουσης στα Τέμπη προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος.

Το νεότερο, όπως επισημαίνει, είναι ότι από τους επτά τραυματίες στις ΜΕΘ, οι δύο που ήταν αποσωληνωμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, εξήλθαν από τη ΜΕΘ και τώρα νοσηλεύονται σε κλινικές.

Στις ΜΕΘ νοσηλεύονται συνολικά πέντε ασθενείς, ένα κορίτσι που βρίσκεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο Παπανικολάου, σε σταθερή κατάσταση, ένα αγόρι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου αποσωληνωμένο ετοιμαζεται να εξέλθει για νοσηλεία σε κλινική, δύο ακόμη ασθενείς στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας παραμένουν διασωληνωμένοι σε σταθερή κατάσταση, ενώ ένας ακόμη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Γιαννάκου, σε κλινικές νοσηλεύονται επτά ασθενείς, οι οποίοι βρίσκονται όλοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

«Εμείς κάνουμε το καθήκον μας όπως πάντα. Το κράτος θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικό στην ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών αγαθών», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης