Εκτός ψηφοδελτίου η Ζέφη Reviewed by Momizat on . Η Ζέφη Νικολάου, δεν ανακηρύχτηκε υποψήφια, αφού φέρεται να μην τήρησε την εκλογική νομοθεσία και δεν υπέβαλε παραίτηση από την θέση εκπαιδευτικού ένα μήνα από Η Ζέφη Νικολάου, δεν ανακηρύχτηκε υποψήφια, αφού φέρεται να μην τήρησε την εκλογική νομοθεσία και δεν υπέβαλε παραίτηση από την θέση εκπαιδευτικού ένα μήνα από Rating: 0

Εκτός ψηφοδελτίου η Ζέφη

zefi

Η Ζέφη Νικολάου, δεν ανακηρύχτηκε υποψήφια, αφού φέρεται να μην τήρησε την εκλογική νομοθεσία και δεν υπέβαλε παραίτηση από την θέση εκπαιδευτικού ένα μήνα από την προκήρυξη των εκλογών.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση του Πρωτοδικείου Τρικάλων, που ανακηρύσει τους υποψηφίους της εκλογικής Περιφέρειας Τρικάλων

Αριθμός 24/2015

ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
….. η Νικολάου Ζαφειρώ (Ζέφη) του Αποστόλου, καθηγήτρια Θεολόγος, μαζί με την από 06-09-2015 πρόταση υποβολής υποψηφιότητας, που επιδόθηκε στον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου Τρικάλων, δεν υπέβαλλε ούτε υπεύθυνη δήλωση κατά τον τύπο της δήλωσης του άρθρου 8 του ν 1599/1986 με βάση την οποία να δηλώνει ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπό της τα κωλύματα του άρθρου 56 του Συντάγματος, αλλά ούτε υπέβαλλε την παραίτησή της από τη υπηρεσία της ως καθηγήτρια θεολόγος και δη δημόσιος υπάλληλος διά της επιδόσεως αυτής στον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου Τρικάλων πριν από την ημέρα ανακήρυξης των υποψήφιων βουλευτών ήτοι μέχρι την 6η Σεπτεμβρίου και ώρα 24.00 μ.μ σύμφωνα με το άρθρο 30.1 του Συντάγματος.

Συνεπώς, ενόψει και των όσων αναφέρθηκαν στην ανωτέρω νομική σκέψη, η Νικολάου Ζαφειρώ (Ζέφη) του Αποστόλου δεν μπορεί να ανακηρυχθεί υποψήφια για τις γενικές βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή