"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.1 C
Trikala

Ελένη Νικολαΐδου ψυχίατρος-ψυχοθεραπεύτρια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Ελένη Νικολαΐδου , είναι ψυχίατρος-ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιατρείο στα Τρίκαλα.
Είναι απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε αρχικά στη ψυχιατρική κλινική του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου και εν συνεχεία ολοκλήρωσε την ειδικότητα στη Γ ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΈΠΑ.
Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο περιφερειακό ιατρείο Παγονερίου με έδρα το Κ.Υ. Νευροκοπίου. Απέκτησε κλινική εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο κα συγκεκριμένα στο Fountain Way Hospital, μια νοσοκομειακή μονάδα αποτελούμενη από ψυχιατρική κλινική ενηλίκων, κοινοτική ψυχιατρική μονάδα και δύο ψυχογηριατρικές κλινικές στις οποίες νοσηλεύονταν ασθενείς άνω των 65 ετών με διάφορα ψυχιατρικά νοσήματα, όπως άνοια, ψύχωση , κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές και διαταραχές ύπνου.
Κατά την διάρκεια της ειδικότητας έλαβε πολυετή εκπαίδευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία ( CBT ), στην γνωστική-αναλυτική ψυχοθεραπεία καθώς και στη ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία.
Παρέχονται υπηρεσίες για όλο το φάσμα της ψυχικής υγείας ( ψυχοθεραπεία , φαρμακοθεραπεία ή συνδυασμός).
Η θεραπευτική αντιμετώπιση είναι εξατομικευμένη και καθορίζεται με βάση τις ατομικές ανάγκες και επιθυμίες. Υπάρχει δυνατότητα για κατ’οίκον επισκέψεις και συνεδρίες μέσω διαδικτύου.
Ο εσωτερικός χώρος του ιατρείου διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να εμπνέει ασφάλεια ζεστασιά και ηρεμία και να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.
Το ιατρείο βρίσκεται σε περιοχή με άνετο πάρκινγκ και παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα και ΑΜΕΑ.
Ιατρείο: Κολοκοτρώνη 29, Τρίκαλα.
Τηλ: 2431102430, 6908294200

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης