ΕΛΑΣ: 692 προσλήψεις στη Σχολή Αξιωματικών – Δείτε την κατανομή των θέσεων Reviewed by Momizat on . Τακτικό και αναπληρωματικό εκπαιδευτικό προσωπικό επιθυμεί να προσλάβει η Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ. ΑΣ.) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Τακτικό και αναπληρωματικό εκπαιδευτικό προσωπικό επιθυμεί να προσλάβει η Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ. ΑΣ.) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Rating: 0

ΕΛΑΣ: 692 προσλήψεις στη Σχολή Αξιωματικών – Δείτε την κατανομή των θέσεων

astinomia
Τακτικό και αναπληρωματικό εκπαιδευτικό προσωπικό επιθυμεί να προσλάβει η Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ. ΑΣ.) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Τις θέσεις θα καταλάβουν 692 εκπαιδευτικοί, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διδασκαλία θεωρητικών, πρακτικών και αθλητικών μαθημάτων με και χωρίς βαθμό και θα απασχοληθούν με ωριαία αποζημίωση για κάθε ώρα διδασκαλίας. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

-Τακτικό εκπαιδευτικό προσωπικό, 140 θέσεις, και

-Αναπληρωματικό εκπαιδευτικό προσωπικό, 552 θέσεις.

Κάποια από τα μαθήματα που θα κληθεί να διδάξει το νέο προσωπικό είναι τα εξής: Αστυνομικό Δίκαιο, Ουσιαστικό Ποινικό Δίκαιο, Δικονομικό Ποινικό Δίκαιο, Εγκληματολογία, Συνταγματικό Δίκαιο και Ανθρώπινα Δικαιώματα, Αυτοάμυνα, Ψυχολογία, Πληροφορική, Σκοποβολή, Εργατικό Δίκαιο και Πολιτική Σχεδίαση Εκτάκτου Ανάγκης.

Τις θέσεις θα καταλάβουν εν ενεργεία ή εν συντάξει αστυνομικοί, ειδικοί φρουροί, εισαγγελικοί λειτουργοί, αλλά και υποψήφιοι οι οποίοι δεν προέρχονται από το αστυνομικό σώμα. Για τους συγκεκριμένους, απαιτείται πτυχίο πανεπιστημίου του εσωτερικού ή εξωτερικού στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, ενώ οι εν ενεργεία αστυνομικοί θα πρέπει να έχουν αξιολογηθεί ως «εξαίρετοι» κατά την τελευταία τριετία της καριέρας τους, να έχουν κριθεί ευμενώς από τα αρμόδια συμβούλια κατά την τελευταία κρίση και να μην έχουν τιμωρηθεί για πειθαρχικό παράπτωμα. Όσο για τους συνταξιούχους αστυνομικούς ή στρατιωτικούς, θα πρέπει να έχουν αποστρατευθεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, να διαθέτουν επαγγελματική πείρα και μόρφωση στο αντικείμενο που επιθυμούν να διδάξουν, αλλά και διδακτική ικανότητα και εμπειρία. Ειδικά για τους 48 εκπαιδευτικούς στις αθλητικούς ομάδες θα πρέπει να είναι καταχωρισμένοι στο ηλεκτρονικό μητρώο προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το άθλημα που θα διδάξουν.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 22 Απριλίου, ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή αυτοπροσώπως, ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, στην ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφ. Θρακομακεδόνων 101, Τ.Κ. 136 79, Αχαρνές Αττικής. Πληροφορίες: 2102424165, 2102424162 και 210 2424167.

Πηγή: Έθνος Εργασία

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή