"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.8 C
Trikala

ΕΛΑΤΗ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΣΑ

Σχετικά άρθρα

lafarm

ELATH  1

Ελάτη – Τα αστέρια φτάνουν μετά από πρόσκληση στο κάστρο των ιπποτών. Εκεί τους περιμένει ο Δον Κιχώτης, ο πιστός του υπηρέτης Σάντσο, ο Τέλης ο Τελάλης και οι υπόλοιποι ιππότες. Όλα είναι έτοιμα για τον ετήσιο χορό όταν….. ξαφνικά ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να αναστατώσει όλους! Η Δουλτσινέα, η αγαπημένη του Δον Κιχώτη εξαφανίστηκε. Ο κακός Μαλίσιους την απήγαγε! Και τώρα τι θα γίνει. Μια είναι η λύση, ο χορός θα αναβληθεί, τα αστέρια θα περάσουν δοκιμασίες για να γίνουν ιππότες και όλοι μαζί θα ψάξουν να βρούνε την αγαπημένη Δουλτσινέα.
ELATI 2
Κάπως έτσι ξεκίνησε η περιπέτεια-κατασκήνωση των μικρών μας φίλων. Από εκεί και πέρα οι δοκιμασίες ξεκίνησαν και ήταν πολλές. Η κατασκευή του ιπποτικού καπέλου, το μεγάλο παιχνίδι-ταξίδι σε διάφορες χώρες, κατασκευή δαχτυλόκουκλας, ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, ο ανεμόμυλος, οι υπηρεσίες, η νυχτερινή αναζήτηση στοιχείων, η περιπλάνηση στο χωριό ήταν μερικές μόνο από τις αποστολές που οι μικροί ιππότες κλήθηκαν και εκτέλεσαν με επιτυχία. Και φυσικά η κορύφωση του μύθου μετά από δυο μέρες με την απελευθέρωση της αγαπημένης Δουλτσινέας την Κυριακή!
ELATI 3
Μια κατασκήνωση που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους και φυσικά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια ανθρώπων που στήριξαν και πίστεψαν αυτή την προσπάθεια.
ELATI 4
Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Τρικάλων θέλει να ευχαριστήσει πάρα πολύ το Κατάστημα Vodafone Τρικάλων, την μπισκοτοβιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ, το Κρεοπωλείο Βασίλη Καλλιάγρα, την Αρτοποιία “Διαλεκτό”, και το Εργοστάσιο ΤΡΙΚΚΗ που ήταν οι χορηγοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον κύριο Στέφανο Καλαμαρά, Αντιδήμαρχο Πύλης για τη στηριξή του σε όλο το εγχείρημα με όποιο τρόπο μπορούσε και τον κ. Δημήτρη Παπαναστασίου, Δάσκολο της Ελάτης για την παραχώρηση του χώρου του σχολείου. Πραγματικά χωρίς την υποστήριξη όλων τους αυτό το μαγικό ταξίδι δεν θα ήταν τόσο υπέροχο.
Οι ιππότες μας αποχώρησαν ικανοποιημένοι, δυνατοί και υποσχόμενοι να ακολουθούν τον χρυσό κανόνα των ιπποτών για πάντα.
Καλό καλοκαίρι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης