“Ελα μωρέ, και τι έγινε;” Reviewed by Momizat on . Ακόμη ένας οδηγός αυτοκινήτου στάθμευσε όπως νόμιζε ότι τον βολεύει. Πρόκειται για το γνωστό σημείο στην οδό Απ. Ιακωβάκη, λίγο μετά τη συμβολή της με την οδό Ζ Ακόμη ένας οδηγός αυτοκινήτου στάθμευσε όπως νόμιζε ότι τον βολεύει. Πρόκειται για το γνωστό σημείο στην οδό Απ. Ιακωβάκη, λίγο μετά τη συμβολή της με την οδό Ζ Rating: 0

“Ελα μωρέ, και τι έγινε;”

“Ελα μωρέ, και τι έγινε;”

Ακόμη ένας οδηγός αυτοκινήτου στάθμευσε όπως νόμιζε ότι τον βολεύει. Πρόκειται για το γνωστό σημείο στην οδό Απ. Ιακωβάκη, λίγο μετά τη συμβολή της με την οδό Ζάππα, στη στροφή, πριν την πιάτσα ταξί.
Προφανώς ο οδηγός σκέφτηκε: Και τι με νοιάζει εμένα;
Νοιάζει, φυσικά, την εικονιζόμενη πεζή συμπολίτισσα, η οποία κάνει το απαραίτητο σλάλομ για να περάσει από ένα σημείο που υποτίθεται ότι είναι (και) για αυτήν.
Το αυτοκίνητο έχει μεν αθηναϊκές πινακίδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Μπορεί να είναι τρικαλινός που το αγόρασε στην Αθήνα, μπορεί να είναι εξ Αθηνών επισκέπτης (στη δεύτερη περίπτωση, απλώς “επιβαρύνεται” με τη μεταφορά συνηθειών της πρωτεύουσας…).
ix4Και, βεβαίως, θα πρέπει να επισημανθεί, ότι η Αθήνα και τα Τρίκαλα μοιάζου σε ένα πράγμα: είναι και οι δύο τόσο κεντροβαρικές, που δεν υπάρχει περίπτωση να βρει κάποιος να σταθμεύσει για ελάχιστα λεπτά. Αυτό, όμως, είναι άλλο θέμα. Εν προκειμένω, το ζήτημα είναι απλό: Στάθμευση σε πεζοδρόμιο. Επιδεικτικά κιόλας.
Θανάσης Μιχαλάκης
(Ευχριστούμε θερμά τν φίλο που μας απέστειλε τις φωτογραφίες)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή