Ελεύθερο wifi από την “Επανεκκίνηση Τώρα” Reviewed by Momizat on . Το' πε και το 'κανε. Ο βασικός εμπνευστής του ασύρματου δικτύου στα Τρίκαλα, προχώρησε σε μια ακόμη παρόμοια κίνηση. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου είχε υποσχεθεί κατά Το' πε και το 'κανε. Ο βασικός εμπνευστής του ασύρματου δικτύου στα Τρίκαλα, προχώρησε σε μια ακόμη παρόμοια κίνηση. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου είχε υποσχεθεί κατά Rating: 0

Ελεύθερο wifi από την “Επανεκκίνηση Τώρα”

Ελεύθερο wifi από την “Επανεκκίνηση Τώρα”

papast-wifiΤο’ πε και το ‘κανε. Ο βασικός εμπνευστής του ασύρματου δικτύου στα Τρίκαλα, προχώρησε σε μια ακόμη παρόμοια κίνηση. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου είχε υποσχεθεί κατά την παρουσίαση του συνδυασμού, να δημιουργήσει ένα ακόμη δίκτυο ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους τρικαλινούς. Αυτή τη φορά, με το όνομα του συνδυασμού. Το δίκτυο είναι έτοιμο, δέχεται ήδη σήμα και λειτουργεί, προς το παρόν, σε Ασκληπιού και κεντρική πλατεία. Μάλιστα, έχει δεχθεί μέσα σε μία ημέρα, 400 συνδέσεις!
Η λειτουργία του είναι απλή: σαρώνει το κινητό τα δίκτυα, βρίσκει το Epanekinissi_tora και συνδέεται, χωρίς να χρειαστεί κωδικός. Τις σχετικές πληροφορίες θα τις βρει ο χρήστης εύκολα. Απλώς, και ως ένα είδος μίνι συλλογής πληροφοριών, από αύριο θα ζητηθοούν απαντήσεις σε ερωτήματα για την πόλη μας. Δηλαδή, θα χρησιμοποιείται ως “εργαλείο” ανταλλαγής απόψεων με τους πολίτες για θέματα της πόλης και της περιφέρειας του Δήμου. Και μετά, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο!

Θανάσης Μιχαλάκης

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή